Lámpás Kártya

 

Rejtett működéseink több mint 400 kártya tolmácsolásában

Hogyan képzeld el?

Hozol egy témát, amiben úgy érzed nem találod a megoldást. Megnézzük, a kártyák segítségével, milyen rejtett működési dinamika áll az adott téma hátterében. A cél, hogy felismerjük rejtett dinamikánkat, saját hozzájárulásunkat a helyzet kialakulásában és megvizsgáljuk mit tehetünk másként.

Mit nyerhetsz a kártya segítségével?

A tisztábban látás lehetőségét.

A fókusz azon van, hogy én mit tehetek, azon van, hogy felismerjem a saját hozzájárulásomat a helyzet kialakulásában, azon, hogy mit tehetek másként.

Előfordul, hogy magad sem tudod mi bajod, a kártyák segítenek megfogalmazni.

Rámutathat, hogyan alakult ki a helyzeted, ezzel megvilágítva a lehetőségét, hogy a későbbiekben elkerüld a hasonló állapotokat.

Megérthetjük, milyen rejtett dinamikák mozgatják a tetteinket.

Meghatározott utasításokat, segítséget kapsz arra vonatkozóan, hogy mi visz közelebb a megoldáshoz.

A kártyák összeolvasásával egy szép történet tud kialakulni, a Lámpás segítségével fény derül a rejtett működési dinamikákra.

 

Az általam használt önismereti módszerek nem egészségügyi és nem pszichológiai módszerek, nem célja betegségek kezelése. Művelésük nem tartozik sem az egészségügyi, sem a pszichológiai tevékenységek körébe. Nem váltanak ki semmilyen orvosi kezelést. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt.

©2020 by Nőként a Világ. Minden jog fenntartva.

Nőként a Világ